İçeriğe geç

Dübelin Ingilizcesi Nedir

Bursa Ingilizce’de ne demek?

“bursa” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 2 sonuç bursa i. brusa i.

Baretin ingilizcesi nedir?

“baret” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 8 sonuç baret i.

Baltanin ingilizcesi ne?

“Axe” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 20 sonuçKategoriİngilizceGenel kullanım1Genel kullanımAxe i.Lars odun kesmek için bir balta aldı. Lars odun kesmek için bir balta aldı. Daha fazla cümle2Genel kullanımmax i.

Yaka ingilizcesi ne demek?

“collar (on dress)” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç boyun i.

Bakkal ingilizcede ne?

“bakkal” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 11 sonuç bakkal i.

Kuyu ingilizcesi ne?

“Well” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 16 sonuçKategoriİngilizce5Genelkuyu i.6Genelkuyu i.7Genelçukur i.8Genelçukur i.

Böcek ingilizcesi ne?

“böcekler” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 4 sonuç Böcekler i.

Başörtüsü ingilizcesi ne?

“headscarf” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 21 sonuçKategoriİngilizceGenel4Genelpeçe i.5Genelşawl i.6Genellastik i.

Bant ingilizcesi ne?

“band” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 45 sonuç band i.

Beşik ingilizcesi ne?

“crib” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 18 sonuçKategoriİngilizce9Genelbaby bed i.10Genelbaby bed i.11Genelmatrix i.12Genelwomb i.

Sananenin ingilizcesi ne?

“sanane” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 2 sonuçKategoriİngilizceKonuşma1Konuşmabu seni ilgilendirmez ifade.2Konuşmaseni ne ilgilendirir ifade.

Cımbız ingilizcesi ne?

“tweezers” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 9 sonuçKategoriİngilizceGenel Kullanım2Genel KullanımCımbız i.Genel3GenelBaşparmak cımbızı i.

Taytin ingilizcesi nedir?

TIGHTS | İngilizce-Türkçe sözlük – Cambridge Dictionary.

Jantın ingilizcesi ne demek?

“jant” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 9 sonuçKategoriİngilizce2Genel userim i.Genel3Genelfelly i.4Genelbir tekerleğin kenarı i.

Gomlek ingilizce ne demek?

“gömlek” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 39 sonuçKategoriİngilizce1Genel kullanımGömlek i.Bu mavi gömlek siyah pantolonla iyi gider. Bu mavi gömlek siyah pantolonla iyi gider. Daha fazla ifadeGenel2Genelgömlek i.

Bursa nın diğer adı nedir?

1887 yılında Yenişehir, Bilecik’e bağlandı. Gemlik’e bağlı bir bucak olan Pazarköy/Orhangazi, 1893 yılında tekrar ilçe oldu. 1918’den sonra Hüdavendigar ismi Bursa Vilayeti olarak değiştirildi.

Bursa Uludağ ingilizce mi?

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde eğitim Türkçe olarak verilmektedir; ancak kaliteli eğitimin önemli bir unsuru olan yabancı dil eğitiminin kademeli olarak gerçekleştirilmesi ve öğrencilerimize en az bir yabancı dili iyi düzeyde kazandırılması amacıyla bazı bölüm/programlarımızda zorunlu veya isteğe bağlı yabancı dil hazırlık dersleri açılmaktadır.

Bursa ya ne denir?

1925 yılında Bursa Vilayet Coğrafya Cemiyeti’nin girişimi ve Osman Şevki Bey’in önerisiyle “Uludağ” ismi verilmiştir. Bursa denince akla gelen ilk sembollerden biri olan Uludağ’da dört mevsim yaşanır. Şehrin 36 kilometre güneyinde, 2.543 metre yükseklikte bulunan Uludağ, ülkemizin en popüler kış sporları merkezidir.

Bursit ingilizce ne demek?

“bursitis” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç Bursitis i.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir