İçeriğe geç

170 Şikayet Edince Ne Olur

170 ihbar edenin kimliği açıklanır mı?

170 Muhalif kişinin kimliği ifşa ediliyor mu? 170 Rapor Hattı’na yapılan bildirimler, bildirimi yapan kişinin kimlik bilgilerinin alınmasıyla başlar. Muhalif kişinin kimlik bilgileri kolluk kuvvetleri tarafından gizli tutulur ve üçüncü taraflara ifşa edilmez.

170 ihbar Hattı Ne İşe Yarar?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170”i günün 24 saati, haftanın 7 günü arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sağlanan tüm hizmetler hakkında bilgi ve çözümler sunar.

ALO 170 şikayet sonucu ne zaman gelir?

İletişim merkezimize gelen tüm çağrılara uzmanlarımız doğrudan yanıt vermekte ve talepler ilk görüşmede sonuçlandırılmaya çalışılmaktadır. Çağrılara hemen yanıt verilemediği durumlarda kurum ve kuruluşlarımız ile hemen iletişime geçilmekte ve taleplere en geç 72 saat içinde yanıt verilmektedir.

Cimer’e şikayet edince ne olur?

Şikayet niteliğindeki başvurularda, CIMER personeli gerekli görürse başvurucunun yararına kimlik ve iletişim bilgileri gizlenebilir. Bu durumda başvurucunun kimlik ve iletişim bilgileri gizli olarak işlenecek ve kesinleştirilecektir.

170 şikayet edince ne olur?

İsminin gizli kalmasını istediğini belirterek şikayette bulunabilir. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun gerekliliklerine uymayan işletmeler, çalışanlara bildirim yapıldıktan sonra denetlenecektir. Denetim sonucunda müfettişler tarafından cezai yaptırımlar uygulanacaktır.

İhbar eden kişi bulunur mu?

Tüm raporların gerçek olarak kabul edildiği POLİS İHBAR HATTI 155’e gelen rapor sisteme aktarılır ve gelen tüm raporlar belirli bir gizlilik seviyesiyle kaydedilir ve raporu yapan vatandaşın kimliği asla başkasına açıklanmaz. Polis İHBAR HATTI 155’e gerekli tüm bilgileri vermek, kanıt sağlamak ve işlemi tamamlamak…

İşveren nereye şikayet edilir?

Müdürlüklere bildirim ve şikayetler Alo 170 Kayıt Dışı İstihdam Hattı’na yapılabilir. Şikayet durumunda öncelikle işyerinde çalışırken başvuruda bulunmanız/şikayette bulunmanız önemlidir.

ALO 170 ücretli mi?

Yani ALO 170’i arayarak AÇSB, SGK, İŞKUR ve MYK mevzuatları hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Alo 170 hattı ücretli bir hat. Çağrı merkezi 24 saat hizmet veriyor. Çağrı merkezi çalışanlarının %50’si engelli.

ALO 170 hangi kuruma bağlıdır?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi “ALO 170”

Alo 170 nelere bakar?

Bu noktada başvuru takip numaranızı kimseyle paylaşmamanız önemlidir. ALO 170’i arayarak ÇSGB, SGK, İŞKUR ve MYK mevzuatı hakkında mümkün olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. İşyeri tarafından ödenmeyen normal çalışma ücretleri ve fazla mesai ücretleri ile ilgili şikayetler ALO 170 aracılığıyla alınmaktadır.

Hakkımda şikayet var mı nasıl öğrenebilirim?

Hakkınızda bir soruşturma yürütülüp yürütülmediğini sorumlu savcılıktan öğrenebilirsiniz. Alternatif olarak, tanık olarak çağrıldığınızda veya size bildirim yapıldığında soruşturma hakkında bilgilendirilebilirsiniz. İşlemleri bir avukat yardımıyla yürütmenizin sizin için yararlı olacağına inanıyoruz.

Alo 170 saat kaça kadar çalışıyor?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi ALO 170’i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

CİMER ceza verir mi?

Danıştay’ın BİMER veya CİMER’e başvuran memurlara disiplin cezası verilemeyeceğine ilişkin kararı Bilgi edinme başvurularında herkese yönelik, memur olsun veya olmasın, bir başvuru süreci düzenlendiği için üst makamlara başvuran memura, görevini zayıflattığı gerekçesiyle ceza verilemez.

Cimere şikayet ettiğim kişi beni görebilir mi?

Verileriniz CİMER çalışanları tarafından görüntülenebilmektedir.

CİMER’e şikayet edenin kimliği açıklanır mı?

Sıkça sorulan bir soru, CIMER’e şikayette bulunan kişilerin kimlik bilgilerinin açıklanıp açıklanmayacağıdır. CIMER’e başvuru yapıldığında, başvuruyu yapan vatandaşların kimlik bilgileri gizli tutulur.

İhbarcının kimliği açıklanır mı?

İhbarda bulunan kişinin kimliği kesinlikle gizli tutulacaktır.

Vergi ihbar edenin kimliği açıklanır mı?

Vergi incelemesi bildirimi alan birimler, öncelikle ihbar edenin kim olduğunu ve Vergi Usul Kanununun 135 inci maddesi uyarınca yetkili makamlara soruşturma talebinde bulunup bulunmadığını tespit eder. İhbar edenin adı gizli tutulur ve hiçbir şekilde açıklanmaz.

Cimer’e ihbar edenin kimliği açıklanır mı?

CİMER bu bilgileri üçüncü kişiler veya kurumlarla paylaşmaz. Gizliliğin sağlanması amacıyla şikayet konusu olan kişi veya kurumun şikayetçinin kimlik bilgilerine erişimi yoktur.

Sigortasız işçi çalıştırma ihbar edenin kimliği açıklanır mı?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi: Sigortasız işçi çalıştırma bildirimlerinizi ALO 170’i arayarak yapabilirsiniz. 7/24 hizmet veren bu ihbar hattı aracılığıyla yapacağınız bildirimlerde kimlik bilgileriniz gizli tutulacak ve karşı tarafla paylaşılmayacaktır.

Tavsiyeli Bağlantılar: Bendeniz Günahlar Kaç Yılında Çıktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kahve Saçlı Escort